
A les 8 a les moreres, eixirem direccio monte zamora,¡bon día! continuarem fins agualit -pa calfar bé... pujarem tranquilament cap a les Eretes Caseta de Cecilia i baixarem per la senda aigualit i "els hippies" directes a "Ca Ximo" esmorçarot i depres pujarem a Pipa i farem la grand baixada de Garrut el nostre patró desde an on naix la senda...
Força panxuts!!
Yee,, Açó en una volteta i no les "" mariconades"" que posen alguns de cuyos nombres no quiero enrecordar-me.. Es Broma.. per mi genial pues en esta volteta amb varietatx de dificultatx, sense comoditatx , per acabar fatigatx i qui no estiga d´acord.... s´agarre el collons als costatx..
ResponderEliminarPostdata: Ca Ximo hem pareis que està xapat.. pero sempre ens quedarà UNITED COLORS XOLINETTON.. reconegut en el mon sanser per la diversificasió de tapes, i el seut oc espesial que nomes el sap fer el gran mestre cuiner... la unificasió dels colors.. S´ha investigat i posiblement la magia està en el oli recremat del perol i segons fonts este oli ve dels camions PEGASO COMET que tenia el TIO POLLACO "" En gloria estiga"" ni bulli ni osties x o l i n e t t o n NO BUSQUEE MES
... JEJEJEJEJEJ
FINS EL DISSAPTE .. ESTIC SEMBRAT
Per fi hi ha algu que paga el telefono i pot conectar-se a internet. Per mi de bigot, això si tenim que anar a xolinetton casi que agarrem fiambrera de casa i pa dur que mullaet en tomata de lastivillero i oli d'espada es lo millor per a la salut i la força que l'acompanya, el canut.
ResponderEliminarVeig que la ruteta es endurera, aixina que mirare en la cotxera quina bici agarre... i si no ho tinc clar agarrare la Especialized, eh sibarita!!!! que ja te veo venir que t'ha entrat el cuquet de la Intense i estas flanejat perdent liquid per baix nomes de tornarla a montar... els altres continuarem en la manoletina i a buscar raconets...
que bonico es criticar......clar com tu te penses que tens mes clase que ningu.te penses que tens dret de fer de critic gastronomic....si els unics bars en clase que as anat son el bar de mosca i el guano del carrer sant josep......i una cosa te dire per a que el tinges clar.ferran adria ya vullgera ser capaç de traure eixa textura monocolor....eixa explosio de sabors "a fritanga" eixa manera destalviarse litros i litros d'oli....en resum es un cuiner amb molta clase.....aixina que el disabte que ve jo m'anportare el bocadillo de casa....fins el disabte si no pasa res....
ResponderEliminar