"Panxuts de Garrut" tal com som!!

domingo, 15 de julio de 2012

Lo que varem fer el dissapte

Este dissapte al final desidirem fer la volta de la font de La Mosquera. Els que estaben en les moreres a les 7.30, vam ser: Xavi, Javi, Eduardo io Jo..(Eduardo i jo ja veniem calentets, pues pujaem desde la platja de Moncófa.)Raul es trobaba indispost... Marianet, casetes d´Ortega, Paridera i Xova.. Despres començarem a pujar direcció font de la Bellota(documentárem ham varies fotos i repostarem aigua). Ara ja nomes calia aplegar a casa la Paqui(Hostal Espadà) Azuebar, aon teniem la duda de com sería el esmorssar.. La paqui com a que sap e lpaladar que tenim, i l´ultima vegà es vam quedar despagats, mos va fer uns entrepans de xistorra amb truita. i mos va preaparar una amanida de tomates de l´horta de Patric, (per a xuplar-se els dits ) que de fet eu varem fer) Carajillos de rigor amb repito (per calor, clar i per que la tertulia eu requería) i despres dirrecció a casa,,




Ens varen isir 69.70 km.. i unes 6h:27m.(lo que hiha que descontar el temps i el quilometres que vaig fer desdes la platja. i el de l´esmorssar )..

1 comentario:

  1. Molt bon mati de.bici y bona compañia, ,el.almorsar de categoria , els.carajillos superiors y per poc no aplege a hora pa nar al treball. Hasta l'altra.

    ResponderEliminar

Agradeceríamos que firmarais y dejarais un comentario, Gracias. Els Panxuts